Pharmac Finland

Asiantuntija avuksi-palvelu

Pharmacin OmaPro -palvelut tarjoavat annosjakeluun, lääkitysturvallisuuteen ja lääkehoidon kokonaisarviointiin (LHKA) liittyviä koulutuksia ja seminaareja. Koulutukset on suunnattu apteekeille ja niiden henkilökunnalle.

Asiantuntija avuksi-palvelu

Pharmac tarjoaa asiakasapteekeilleen lisäpalveluna Asiantuntija avuksi -palvelua, jossa käydään läpi annosjakeluprosessi lääkitysturvallisuus huomioiden sekä parannetaan apteekin annosjakeluprosessia viranomaismääräykset huomioiden. Tavoitteena on myös poistaa mahdollisia turhia työvaiheita ja tehostaa henkilökunnan työajan käyttöä. Pharmacin Asiantuntijan avulla apteekki voi ylläpitää ja kehittää henkilökuntansa ammatillista osaamista sekä tuoda annosjakelun viranomaismääräykset käytännöksi henkilökunnan arkeen.

Palvelukokonaisuutemme sisältää

Esitietolomakkeet
Asiantuntijan käynnin paikan päällä
Raporttimuotoisen yhteenvedon sisältäen kehitysehdotukset 

Hinta 790 € (alv. 0 %)

Pharmac tukena kilpailutuksissa

Annosjakelukilpailutukset yleistyvät ja koskettavat yhä useampia apteekkeja. Pharmac on apteekkien tukena kaikissa kilpailutuksiin liittyvissä asioissa ja auttaa selviämään niihin liittyvästä pykäläviidakosta ja paperisodasta.

Pharmacissa seurataan aktiivisesti annosjakelukilpailutuksia ja niiden julkaisusta tiedotetaan apteekkeja.

Kilpailutusasiantuntija lukee tottunein silmin kaikki kilpailutuksiin liittyvät materiaalit sekä antaa henkilökohtaista tukea ja konsultointia niin markkinavuoropuheluihin, lisäkysymysten esittämiseen kuin varsinaisen kilpailutusdokumentaation laatimiseen. Extranetistä löytyy monipuolinen tukipaketti kilpailutukseen tarvittavia lomakkeita ja myös hankintajuridiikkaan ja laatuprosesseihin liittyvää apua on aina käden ulottuvilla!

Yhteydenotot kilpailutuksiin liittyen:

Ota yhteyttä!

Toivoisin Pharmacin edustajan ottavan minuun yhteyttä:

AA - Hyvä luottokelpoisuus - Dun & Bradstreet 2023