Pharmac Finland

Koulutukset apteekeille

Pharmacin OmaPro-koulutuspalvelut tarjoavat turvallisen lääkehoidon asiantuntijan laatimia koulutustallenteita tai räätälöityjä webinaareja erilaisista lääkehoidon teemoista. Voit myös tilata ravitsemusasiantuntijan koulutuksia mm. ikäihmisten ravitsemukseen liittyvistä aiheista. Koulutukset ovat suunnattu apteekeille ja niiden henkilökunnalle. 

LHKA-Update koulutukset
LHKA-update Koulutuksissa on vaihtuva teema ja niissä käsitellään lääkärin ja asiantuntijoiden kanssa aihealuetta kattavasti. Pharmacin LHKA Update on ensimmäinen koulutus, jonka potilastapauksilla voit korvata erityispätevyyden uusimisessa vaadittuja LHKA-tapauksia.

Hinnat: Pharmacin asiakasapteekeille 290 € + alv, muille apteekeille 330 € + alv. Koulutus järjestetään kello 08:30-16:00.
Syksy 2024Webinaari
Lääkitys­turvallisuus­seminaarit
OmaPro-lääkitysturvallisuuswebinaari OmaPro-lääkitysturvallisuuswebinaarit hoitajille, hoitohenkilöstölle sekä farmaseuteille ajankohtaisella vaihtuvalla teemalla.Syksy 2024Webinaari
Annosjakeluseminaarit
OmaPro-annosjakeluseminaari Pitkästä aikaa paikanpäällä järjestettävä annosjakeluwebinaari ajankohtaisista annosjakeluasioista, Seminaarissa käsitellään eri teemoja luentojen muodossa. Vaihtuvien aiheiden lisäksi seminaarissa on omat osuudet järjestelmätoimittajille, joille voi esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä jo ennen webinaaria.

Annosjakeluseminaari on apteekin henkilökunnalle suunnattu koulutus.

150 €/osallistuja (alv 0%)(maksu sisältää koulutuksen, materiaalit sekä lounaan ja kahvit)
Maksu on osallistujakohtainen.
Osallistumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun.
Ilmoittaudu mukaan 12.9. mennessä.
Lisätiedot:
https://www.pharmac.fi/annosjakeluseminaari-tulee-taas-19-9-2024/
19.9.2024Vantaa