Pharmac Finland

OmaPro-farmaseuttiset palvelut hoivayksiköille

Pharmacin OmaPro-palvelut on suunniteltu erityisesti hoivayksiköiden lääkitysturvallisuuden kehittämisen tarpeisiin. Autamme parantamaan potilasturvallisuutta ja vähentämään lääkehoidon riskejä muutostilanteissa ja kiireen keskellä. 

Pharmac-asiakastarinoita

Kuhmoisten kotihoidolle apua turvallisen lääkehoidon toteuttamiseen

Niukat resurssit ja arjen kiireet tuovat haastetta turvallisen lääkehoidon toteutukseen - lääkehoitosuunnitelman ääreen pitäisi olla aikaa pysähtyä ja sen sisältöön paneutua. Suosittelen Pharmacin asiantuntijafarmaseuttia tähän työhön vetoavuksi.

Usein kysyttyä

Miten saan OmaPro-palvelut käyttööni?

Koulutukset ja koulutustallenteemme voit tilata suoraan verkkosivuiltamme täältä – saat tilausvahvistuksen, linkin koulutukseen ja laskun sähköpostiisi. Jos olet kiinnostunut muista farmaseuttisista palveluista, ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme. Kerromme mielellämme eri palveluvaihtoehdoista ja lähetämme niistä lisätietoa. 

Mitä OmaPro-palvelut maksavat?

OmaPro-palvelut ovat räätälöitäviä asiantuntijapalveluita. Kartoitettuamme yksikkösi tarpeet ja tavoitteet laadimme palvelukuvauksen ja tarjouksen perustuen arvioituihin työtunteihin. Lääkitysturvallisuuaiheiset koulutustallenteet ovat kiinteähintaisia, samoin jotkin muut palvelumme ovat pakettihinnoiteltuja. Farmaseutin tuntiveloitus on 85€/h + alv. Voit aina kysyä tarkempaa tarjousta meiltä.

Millä kielellä palvelut tuotetaan?

Palvelut ovat saatavilla suomeksi ja ruotsiksi. 

Tuotetaanko OmaPro-palvelut ja koulutukset etäyhteydellä?

Suurin osa palveluista voidaan tuottaa valintasi mukaan joko etänä tai paikan päällä. Paikan päällä tuotettuihin palveluihin lisätään asiantuntijafarmaseutin päiväraha-sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut.

Mitä lääkehoitosuunnitelman jalkauttaminen tarkoittaa?

Lääkehoitosuunnitelman jalkauttamisessa ulkopuolinen
ja puolueeton asiantuntijafarmaseutti käy läpi päivitetyn lääkehoitosuunnitelman henkilöstön kanssa käytännön esimerkein ja lääkehoidon riskienhallinnan kannalta. Tavoitteena jalkautuksessa on suunnitelman sisäistäminen ja mahdollisuus keskustella käytännön kysymyksistä. Jalkautusprosessi suunnitellaan asiakaskohtaisesti.

Lääkehoito­suunnitelma
eläväksi -opas

Pharmacin OmaPro-tiimi on laatinut avuksesi tämän oppaan, jotta voimme osaltamme lievittää lääkehoitosuunnitelman päivittämiseen liittyviä haasteita. Tavoitteenamme on saada lääkehoitosuunnitelmastanne elävä ja toimintaa ohjaava. Lääkehoitoa toteutetaan hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä, joten yhtä kaikenkattavaa mallia lääkehoitosuunnitelmasta ei voida antaa, vaan se on räätälöitävä aina lääkehoitoa toteuttavan toimintayksikön ympäristön, henkilöstön ja käytössä olevien lääkkeiden mukaan.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Toivoisin Pharmacin edustajan ottavan minuun yhteyttä:

AA - Hyvä luottokelpoisuus - Dun & Bradstreet 2023