Pharmac Finland

Pharmac on asiantunteva kumppanisi turvallisen lääkehoidon palveluissa

Pharmac on lääkitysturvallisuuden täyden palvelun kumppani. Olemme annosjakelupalveluyksikkönä Suomen suurin, ja tarjoamme täyden palvelupaketin annosjakelun turvalliseen toteuttamiseen. Kattavat asiantuntijafarmaseuttien palvelut ovat hyvinvointialueiden käytössä ja resursseina esimerkiksi lääkehoidon arvioinneissa ja hoivayksiköiden lääkitysturvallisuuden auditoinneissa. Autamme parantamaan potilasturvallisuutta ja vähentämään lääkehoidon riskejä muutostilanteissa ja kiireen keskellä. 

Pharmac-asiakastarinoita

Kuhmoisten kotihoidolle apua turvallisen lääkehoidon toteuttamiseen

Niukat resurssit ja arjen kiireet tuovat haastetta turvallisen lääkehoidon toteutukseen - lääkehoitosuunnitelman ääreen pitäisi olla aikaa pysähtyä ja sen sisältöön paneutua. Suosittelen Pharmacin asiantuntijafarmaseuttia tähän työhön vetoavuksi.

Ajankohtaista

Lääkehoito­suunnitelma
eläväksi -opas

Pharmacin OmaPro-tiimi on laatinut avuksesi tämän oppaan, jotta voimme osaltamme lievittää lääkehoitosuunnitelman päivittämiseen liittyviä haasteita. Tavoitteenamme on saada lääkehoitosuunnitelmastanne elävä ja toimintaa ohjaava. Lääkehoitoa toteutetaan hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä, joten yhtä kaikenkattavaa mallia lääkehoitosuunnitelmasta ei voida antaa, vaan se on räätälöitävä aina lääkehoitoa toteuttavan toimintayksikön ympäristön, henkilöstön ja käytössä olevien lääkkeiden mukaan.

Ota yhteyttä!

Toivoisin Pharmacin edustajan ottavan minuun yhteyttä:

AA - Hyvä luottokelpoisuus - Dun & Bradstreet 2023